Czech Design Week
Czech Design Week
14.4.2016
Autumn/Winter collection 2015 6
Kolekce podzim/zima
14.4.2016
Show all

Pánská spisovka

Panská spisovka 1

Značka Leo Macenauer přichází s designovou spisovkou v luxusním provedení. Díky zpracování z nejkvalitnější kůže se z ní stává nevšední doplněk každého gentlemana i náročného muže, který hledá výjimečnost a originalitu. Spisovka je vyrobena v České republice, kompletně podle vlastního návrhu krejčího Leo Macenauera. K dostání je pouze v limitované edici. Navržena je tak, aby odpovídala každodenním potřebám, byla praktická i elegantní zároveň. Vnitřní uspořádání nabízí dostatečný prostor jak pro počítač, tak i pro dokumenty či blok, nabíječku, telefon a další nezbytnosti. Vhodná je jak na cesty, tak i do práce či na schůzky.

Promyšlena je do posledního detailu, proto pánové ocenění nejen její zpracování, ale i praktičnost. Taška má odnímatelný ramenní popruh a zasouvací držátka. To umožňuje pohodlné držení i nošení například během jízdy po městě na kole či skútru.

Jak je taška zpracovaná? Kromě na dotek příjemné kůže, jejíž zpracování dodává spisovce punc kvality a mimořádnosti, byly využity takové výstužní materiály, které jí zaručují dokonlý tvar. Použity byly kovové zipy YKK, které jednak tašce přidávají na exkluzivním designu, ale jsou vhodné i k dlouhodobému používání. Uvnitř se nachází silná tkaná guma. Díky ní je vnitřní organizér na první pohled minimalistický, ale zároveň odolný vůči opotřebení. Neméně zajímavá je podšívka. Navržena byla tak, aby intuitivně připomínala tradici a design značky, proto je potištěna symbolem jehel, které jsou součástí loga Leo Macenauer.