Panská spisovka 1
Pánská spisovka
14.4.2016
Spring Summer backstage 2
Backstage z kolekce na jaro/léto
15.4.2016
Show all

Kolekce podzim/zima

Autumn/Winter collection 2015 6

Kolekce Leo Macenauer pro sezónu podzim/zima přináší do českých ulic pozitivní energii, styl a barvy. Odlišit se a změnit zažitou kulturu černých kabátů, bylo hlavní myšlenkou při tvorbě kolekce, která vás na první pohled upoutá kombinacemi barev jako je béžová nebo modrá, přitom neztrácí punc elegance, luxusu a výjimečnosti.

Inspirací je zejména Savile Row v Londýně, která funguje jako centrum tradiční krejčoviny a klasických střihů. Právě při důrazu na precizní zpracování je možné docílit takové kvality, která přetrvá po desetiletí. Moderní vzhled kolekce umocňují zejména použité barvy a vzory na jednotlivých částech oděvu. Například béžový svrchník dává celému outfitu úplně jiný rozměr, a dokáže svého majitele výrazně odlišit v davu černých kabátů.  Se světlejšími odstíny více vystupuje čistota a kvalita materiálů, což vytváří nádech exkluzivity a luxusu. Navíc jemné detaily, jako například gravírování značky na bocích knoflíků či ručně přišité knoflíky, dodávají kolekci smysl pro detail a šmrnc.

Jednotlivé látky byly vybírány u prémiových výrobců s cílem vytvořit luxusní kolekci z velice příjemných materiálů na omak, které ale budou vhodné pro denní nošení a svému majiteli umožní pocit výjimečnosti. Obleky a saka jsou navrženy z jemných vln, které mají na první pohled silnější strukturu, hrubší vazbu a nabízí tak teplejší pocit při nošení. V nabídce jsou i kašmírové materiály pocházející z Himalájí, zpracovány jsou pak u tradičních tkalců v Anglii nebo Itálii. Výsledkem je neuvěřitelná hebkost, hřejivost a dlouhodobý užitek. 

Vlajkovou lodí letošní kolekce je klasický dlouhý kabát z jemných merino vln nebo himalájských kašmírů. Střih je mírně zúžen na pásu a vyniká skrytým zapínáním knoflíků, které dodává kabátu na eleganci. Na podzim a jaro je ideální trench coat se specifickým střihem Leo Macenauera. Je vyroben ze speciální nepromokavé bavlny, která chrání před deštěm i větrem. Tento stylový doplněk udělá z každého muže pravého gentlemana. 

Rádi Vás přivítáme na osobní schůzce v showroomu Leo Macenauer. V případě zájmu si prosím rezervujte termín.