Leo Xmas7
Vánoční inspirace
14.12.2015
Trenchcoat Leo Macenauer 1
TRENCHCOAT
14.4.2016
Show all

Showroom

Showroom LeoMacenauer 1

V Praze vznikl ráj pro opravdové gentlemany, kteří hledají dokonalý servis a precizní zpracování od těch nejlepších v oboru. Svůj první showroom na adrese Soukenická 13 otevřelo pánské krejčovství Leo Macenauer.  Značka si zakládá na individuálním přístupu a vychází z tradic klasické krejčoviny, které přenáší do moderního pojetí. Tomu odpovídá atmosféra obchodu a vzhled interiéru, který příjemně dokresluje jazzová hudba. V novém showroomu vás zaujmou nejen jednotlivé kousky oblečení z kolekce Leo Macenauer, ale také nábytek z 19. století doplněný o moderní prvky.

Samozřejmostí je individuální přístup ke každému klientovi přímo od zakladatele značky, který se o zákazníky stará se stejnou péčí jako rodinný lékař o své pacienty. Výběr látek, konzultace, přeměření klientů i finální fitting jsou samozřejmostí. Přidanou hodnotou značky je důkladná znalost řemesla, která se v rodině Macenauerových předává již po tři generace.

Krejčí nabízí jak obleky a košile na míru, tak i polo trička či trench coat, a to vždy z materiálů od tradičních evropských výrobců. Na výběr má z těch nejlepších látek z Itálie a Velké Británie. Sám modeluje jednotlivé střihy a rozumí specifickým postavám klientů, proto je jeho oblečení vždy perfektně padnoucí. Součástí kolekce jsou i doplňky včetně tašek dle vlastního designu Leo Macenauer. Spisovka i sportovní taška nabízí luxusní zpracování z nekvalitnější kůže.

Využijte možnosti domluvit si individuální schůzku nebo navštivte showroom  Leo Macenauer v Soukenické ulici číslo 13 na Praze 1, a to ve všední dny od úterý do pátku v době od 10 do 19 hodin.